Livsstilsændring

Har du ondt i livsstilen? Du er bestemt ikke den eneste! Få hjælp til en varig livsstilsændring. 

Der kan være mange grunde til, at du ønsker en livsstilsændring. Måske har du problemer med sygdomme, måske ønsker du mere overskud og energi i hverdagen, eller måske ønsker du at gå ned i vægt. Rigtig mange mennesker har dagligt symptomer, som bunder i forkert livsstil. Symptomerne kan være forhøjet blodtryk og kolesteroltal, overvægt, autoimmune sygdomme, stress, hovedpine, akne m.m. 

Alle er symptomer, som kan lindres og for nogens vedkommende helt fjernes. Vejen dertil hedder en sund livsstil med antiinflammatorisk kost og gode motions- og søvnvaner.   

Uanset hvad din motivation for en ny livsstil er, er du allerede nået langt ved at undersøge mulighederne for at skabe en ændring. Du har taget første skridt mod dit mål. Seriøs viden gør det nemmere at ændre livsstil, ofte er det en fordel at gøre det gradvist – ét skridt ad gangen. Derfor er det klogt at have hjælp løbende fra en sundhedsrådgiver.

Hjælp til livsstilsændring

Hos Din fynske sygeplejerske hjælper jeg dig med rådgivning og vejledning. Der er ikke to mennesker, der er ens. Derfor lægger jeg stor vægt på, at du får hjælp, der er tilpasset efter dig og dine behov. Sammen skærer vi ind til benet og finder de områder, hvor du får det største udbytte af dit arbejde.

Min vejledning er realistisk og let at bruge i din hverdag. Jeg vil udfordre dig og dine vaner, så du hurtigt får nogle nye gode rutiner ind i dit liv. Når du indgår et samarbejde med mig, arbejder vi altid sammen på at skabe livsstilsændringer, hvor du ikke lider afsavn i din hverdag. Når du skal give afkald på noget, hjælper jeg dig til at finde et sundere alternativ. Dette er mit største fokus! En livsstilsændring skal være noget positivt og ikke surt arbejde! 

Hos mig er der ingen hokus pokus, modekure, kalorietabeller osv. Kun gammeldags sund fornuft! Og det virker!

Ring i dag og book en gratis info-samtale.

 

Kontakt

Book dit gratis info-besøg i dag. Så er du igang!