Livsstilsændring

Har du ondt i livsstilen?

Rigtig mange mennesker har i dag symptomer, der bunder i forkert livsstil. Symptomerne kan være forhøjet blodtryk og kolesteroltal, overvægt, autoimmune sygdomme, stress, hovedpine akne, smerter i led og muskler m.m. Alle er symptomer, der kan lindres og for nogens vedkommende helt fjernes. Vejen dertil hedder en sund livsstil, hvor du får den rigtige kost og indarbejdet gode motions- og søvnvaner.   

Hos Din fynske sygeplejerske hjælper jeg dig med rådgivning og vejledning til en livsstil, der passer til netop dig. Sammen skærer vi ind til benet og finder de områder, hvor du får det største udbytte af en livsstilsændring.

Min vejledning er realistisk og let at bruge i din hverdag. Jeg vil udfordre dig og dine vaner, så du hurtigt får nogle nye gode rutiner ind i dit liv. Når du indgår et samarbejde med mig, arbejder vi altid sammen på at skabe livsstilsændringer, hvor du ikke lider afsavn i din hverdag. Når du skal give afkald på noget, hjælper jeg dig til at finde et sundere alternativ. Dette er mit største fokus! En livsstilsændring skal være noget positivt og ikke surt arbejde!

Det er ingen tid at spilde!

Sundhedspakker

Hos Din fynske sygeplejerske, kan du nu købe konsultationer som en pakkeløsning. Du bestemmer selv indholdet.

Er dit mål en ny livsstil, en kostomlægning eller bedre søvn?

Livsstils- og kostpakkerne indeholder vægt, udregning af bmi, fedtprocent og blodtryksmåling ved hver konsultation.

Ved køb af klippekort på 3-5 klip, får du samtidig en række ekstra ydelser. Læs mere om klippekort her.

Du kan ligeledes bruge dine klip til motions-konsultationer, hvor jeg henter dig ved din gadedør og  vi sammen tager ud og dyrker valgfri motion i en time, hvorefter jeg sætter dig af hjemme igen. Nemmere kan det ikke være.

Læs mere om pakke og klippekort HER