fbpx

Om

Privat hjemmesygeplejerske
Line Sølling Borup

Jeg er 40 år og er uddannet sygeplejerske fra University College Lillebælt i 2008.

Jeg har overvejende min erfaring fra hjemmesygeplejen. Jeg er herigennem vant til at møde og samarbejde med mennesker i deres eget hjem.

I januar 2017 startede jeg “Din Fynske Sygeplejerske”, da jeg syntes der manglede et supplement til den kommunale hjemmesygepleje.

Jeg ser på ingen måde mig selv som en erstatning for mine dygtige kollegaer i hjemmesygeplejen.  Jeg er til for dig som ønsker lidt ekstra service og tid. Og ikke mindst, den ekstra tryghed der ligger i at møde den samme person ved hvert besøg. En person som kender din historie og dine udfordringer. Mine mange år som hjemmesygeplejerske har lært mig, at netop den gode relation er essentiel i forhold til et vellykket forløb.

Line borup hjemmesygeplejerske

Derfor tilbyder jeg altid en gratis info-samtale, så vi er sikre på, at kemien er der. 
Herfra planlægger vi i fællesskab dit forløb, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.


Hvorfor vælge en privat hjemmesygeplejerske?

Altid den samme sygeplejerske

Den sætning, jeg har hørt allermest i mit arbejde i den kommunale hjemmesygepleje er: "Nå, er det nu en ny igen?".
For det er desværre en realitet, at der ofte kommer mange forskellige igennem hjemmet, når man har kommunal hjælp. Mange kommer derfor til at savne kontinuiteten og især trygheden ved, at man altid ved hvem det er, der står ved gadedøren.

Din Fynske Sygeplejerske er en lille virksomhed med en lille, super dedikeret medarbejderstab. Det vil altid være mig du møder til opstartssamtale, støttebesøg, ledsagelsesopgaver og lign. Ved større opgaver træder min medarbejdere til. Alle er håndplukkede og højt kvalificerede.

Tid

Hos mig er der tid! Her er ingen akut-telefon der ringer! Hos mig får du altid den tid, du har betalt for. Har du betalt for en time, så bliver jeg en time, hvis du har lyst til det. Jeg elsker kaffe og en hyggelig snak.

Skræddersyede løsninger

Sygeplejen hos Din fynske sygeplejerske skræddersyes fuldstændig udfra hvad du og/eller dine pårørende har af ønsker - ikke efter hvad en visitator tildeler dig af ydelser. Jeg er meget fleksibel og ønsker du, at jeg bliver hos dig og hjælper med at varme aftensmaden efter jeg har doseret medicin, så finder vi også ud af det. Bare spørg! Sammen finder vi altid en løsning, der passer jer.

Jeg yder dog sædvanligvis ingen ydelser indenfor rengøring. Spørg hvis du har specielle ønsker - vi kan altid tale om det.

Hurtig rehabilitering
  • Du får en unik mulighed for at komme hurtigt på benene igen efter f.eks. hospitalsophold.
  • Hurtig tilbage tilbage i en fast dagligdag efter opdagelse af f.eks. kronisk sygdom.
  • Hjælp til fastholdelse af nye og gode vaner.