Livsstilsændring

Har du ondt i livsstilen?

Rigtig mange mennesker har i dag symptomer, som bunder i forkert livsstil. Symptomerne kan være forhøjet blodtryk og kolesteroltal, overvægt, autoimmune sygdomme, stress, hovedpine, akne m.m. Alle er symptomer, som kan lindres og for nogens vedkommende helt fjernes. Vejen dertil hedder en sund livsstil, hvor du får den rigtige kost og indarbejdet gode motions- og søvnvaner.   

Hos Din fynske sygeplejerske hjælper jeg dig med rådgivning og vejledning til en livsstil, der passer til netop dig. Sammen skærer vi ind til benet og finder de områder, hvor du får det største udbytte af en livsstilsændring.

Min vejledning er realistisk og let at bruge i din hverdag. Jeg vil udfordre dig og dine vaner, så du hurtigt får nogle nye gode rutiner ind i dit liv. Når du indgår et samarbejde med mig, arbejder vi altid sammen på at skabe livsstilsændringer, hvor du ikke lider afsavn i din hverdag. Når du skal give afkald på noget, hjælper jeg dig til at finde et sundere alternativ. Dette er mit største fokus! En livsstilsændring skal være noget positivt og ikke surt arbejde!

Der er ingen tid at spilde!