Covid-19 Tests

Hurtig Coronatest

NYT - Godkendt af Sundhedsstyrelsen 🇩🇰   

Foruden at være CE-godkendt og godkendt af WHO, er vores test nu også godkendt af Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed til at kunne indgå i testkapaciteten  i Danmark på højde med PCR tests i det offentlige. Dette betyder at vi deltager i smitteopsporing og indberettet direkte til sundhedsstyrelsen. Du behøver altså ikke længere i kontakt med det offentlige efter positivt svar fra os. Vi indberetter - Du sparer oceaner af tid.

Landsdækkende testservice:

Bestil Covid-19 antigentest med svar på 15 min. til dine medarbejdere, få screenet dine ansatte på fast månedsbasis, inden julefrokosten, forretningsmøder, konferencer, rejse, lægekonsultation, sportsarrangement eller lignende. Du vil efterfølgende få et Coronapas der bekræfter testresultatet med i hånden *

Pakke 2 og 3 indeholder  GRATIS antistoftest i forbindelse med testningen. Kan tilkøbes for 250 kr. pr. medarbejder ved køb af pakke 1.

Hvad tester vi for?

 • Covid-19 Antisgentest (coronatest): Få svar på om du ER smittet.
 • Covid-19 Antistoftest: Få svar på om du HAR været smittet.

Svar på 15 min: Coronatest med hurtigt svar! Testen udføres i næsen. Nasal podningen, en swap der køres rundt i næsen, er en hurtig antigen test, som viser, om der er aktiv Covid-19-virus tilstede i sekret hos personen. Altså om du er smittet.

Den hurtige antistoftest, som foregår via et fingerprik, viser om der er dannet antistoffer mod Covid-19-virus i blodet. Altså som du har været smittet.

Aktiv Covid-19 er det tidlige stadie af Corona og man opfanger denne vha. Covid-19 antigentest. Efterfølgende vil kroppen danne antistoffer og derfor benytter vi Covid-19 antistoftesten for at højne kvaliteten af testresultatet.

OBS: Din Fynske Sygeplejerske tilbyder muligheden for køb af en ekstra antistoftest til kun 49 kr. til dem der testes positive for antistoffer. Dette tilbydes for at øge trygheden hos den enkelte medarbejder.

Din Fynske Sygeplejerske  samarbejder med Mynurse i den landsdækkende leverance.

 

Kundeudtalelser

Peter Uldall Borch

HD Ejendomme – Odense

"Hos HD Ejendomme ønsker vi at sikre vores lejere og medarbejdere bedst muligt. Derfor vil vi løbende teste for både antistof og Covid-19.
I den forbindelse har vi benyttet Line fra "Din Fynske Sygeplejerske" som udførte 1. omgang tests med stor professionalisme og et smil på læben.
Vi ser frem til at byde Line velkommen igen en anden gang."

Peter Uldall Borch, Adm. Direktør HD Ejendomme

www.dinfynskesygeplejerske.dk
5
2020-09-15T16:06:01+00:00

Peter Uldall Borch, Adm. Direktør HD Ejendomme

Peter Uldall Borch
Derfor vil vi løbende teste for både antistof og Covid-19. I den forbindelse har vi benyttet Line fra "Din Fynske Sygeplejerske" som udførte 1. omgang tests med stor professionalisme og et smil på læben.

Jacob Risgaard Coolshop

For at hjælpe det pressede sundhedsvæsen har Coolshop valgt at tilbyde COVID-19 antistoftest til alle medarbejdere. Det gør næsten slet ikke ondt!  Tak til Din fynske sygeplejerske

Jacob Risgaard, Coolshop.dk

www.dinfynskesygeplejerske.dk
5
2020-08-19T11:17:55+00:00

Jacob Risgaard, Coolshop.dk

For at hjælpe det pressede sundhedsvæsen har Coolshop valgt at tilbyde COVID-19 antistoftest til alle medarbejdere

Advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius

"Som en del af flere Covid-19 tiltag har vi tilbudt vores knap 100 medarbejdere en antistoftest – og medarbejderne har taget rigtig godt imod tilbuddet. Vi er naturligvis opmærksomme på, at der er tale om en "her og nu test", men medarbejdernes sundhed og tryghed er vigtig for os og vurderet på de tilbagemeldinger, vi har fået fra medarbejderne, så er det klart vores oplevelse, at det har været den rigtige beslutning at tilbyde testen"

Bettina Tøt,
Administrationschef, Advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius

www.dinfynskesygeplejerske.dk
5
2020-08-30T17:01:57+00:00

Bettina Tøt,
Administrationschef, Advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius

"Som en del af flere Covid-19 tiltag har vi tilbudt vores medarbejdere en antistoftest – og medarbejderne har taget rigtig godt imod tilbuddet.
antistoftest covid 19

Asetek Aalborg

Vi har haft besøg af Line Borup fra Din Fynske Sygeplejerske til at lave Covid-19 antistoftest på alle vores medarbejdere. Resultatet var overraskende og gav anledning til en god debat og refleksion over vores rutine i virksomheden.

André S. Eriksen, Direktør Asetek

www.dinfynskesygeplejerske.dk
5
2020-08-30T18:29:36+00:00

André S. Eriksen, Direktør Asetek

antistoftest covid 19
Vi har haft besøg af Line Borup fra Din Fynske Sygeplejerske til at lave Covid-19 antistoftest på alle vores medarbejdere.
Teamtronic

Teamtronic Odense

Torsdag d. 3 september, havde vi booket Line Borup fra “ Din Fynske Sygeplejerske” til Antistof test for Covid-19.
Super nemt at booke fra hendes hjemmeside og hurtig tilbagemelding på booking.
Herefter kom Line som aftalt på dagen og indrettede et fuldt professionelt setup til for test af antistof COVID-19.
Med friske bemærkninger og dejligt humør, førte hun alle medarbejder godt igennem test og svarprøver, som forelå 15 min. senere.
Kan varmt anbefales at få taget testen, så man ved hvor man står, selv med den lille usikkerhed, der ligger i testresultatet.

Poul Nellemose, Adm. Direktør.

www.dinfynskesygeplejerske.dk
5
2020-09-09T20:14:03+00:00

Poul Nellemose, Adm. Direktør.

Teamtronic
Med friske bemærkninger og dejligt humør, førte hun alle medarbejder godt igennem test og svarprøver, som forelå 15min. senere.
hh gruppen

HH Gruppen Odense

Vi har i HH Gruppen haft besøg at privat sygeplejerske Line Borup for at teste vores medarbejdere for Covid-19 Antistof. Line udviser den største professionalisme og det var en god oplevelse for alle i virksomheden.

William Dabbagh, Adm. Direktør.

www.dinfynskesygeplejerske.dk
5
2020-08-30T18:57:47+00:00

William Dabbagh, Adm. Direktør.

hh gruppen
Vi har i HH Gruppen haft besøg at privat sygeplejerske Line Borup for at teste vores medarbejdere for Covid-19 Antistof.

By Sommer


Vi har netop haft besøg af sygeplejersken Line da vi har tilbudt vores personale at få lavet en COVID-19 antistoftest – meget glædeligt at vi nu alle er testet negative.Tak for indsatsen Din fynske sygeplejerske.

Jesper Sommer, Direktør By Sommer.

www.dinfynskesygeplejerske.dk
5
2020-08-30T18:27:06+00:00

Jesper Sommer, Direktør By Sommer.

Vi har netop haft besøg af sygeplejersken Line da vi har tilbudt vores personale at få lavet en COVID 19 test.
Henning andersen antistoftest

Restaurant Bull Odense

Vi havde fornøjelsen af at have "Din Fynske Sygeplejerske" på besøg i vores restaurant Bull for at teste vores personale for Covid-19 antistoffer. Vi kan varmt anbefalede DFS. som var super professionel og som skabte en tryg stemning blandt vores unge personale. 5 stjerner fra os til Din Fynske Sygeplejerske og vi vil helt sikkert bruge Line igen.

Henning Andersen, Stifter og Direktør Restaurant Bull.

www.dinfynskesygeplejerske.dk
5
2020-08-30T17:16:45+00:00

Henning Andersen, Stifter og Direktør Restaurant Bull.

Henning andersen antistoftest
Vi havde fornøjelsen af at have "Din Fynske Sygeplejerske" på besøg i vores restaurant Bull for at teste vores personale for Covid-19 antistoffer.
5
8
www.dinfynskesygeplejerske.dk

Priser Antigentest

Coronatest
100-1000 medarbejdere
369 kr.
pr. person.
Coronatest
11-99 medarbejdere
699 kr.
pr. person ⭐ Inkl. Gratis antistoftest.
Coronatest
6-10 medarbejdere
799 kr.
pr. person ⭐ Inkl. Gratis antistoftest.

Ved 0-5 ansatte/private er prisen 999 kr. pr/person. Priserne er alt incl. Sygeplejeydelser er momsfrie. Dog vil der ved under 6 personer og/eller uden for Fyn, blive pålagt kørselsomkostninger *


Priser Antistoftest

Antistoftest
6-99 medarbejdere
350 kr.
pr. person.
Antistoftest
100-299 medarbejdere
300 kr.
pr. person.
Antistoftest
299-1000 medarbejdere
250 kr.
pr. person.

Ved 0-5 ansatte/private er prisen 500 kr. pr/person. Priserne er alt incl. Sygeplejeydelser er momsfrie. Dog vil der ved under 6 personer og/eller uden for Fyn, blive pålagt kørselsomkostninger *

Hvorfor teste?
 • Først og fremmest pga. sikkerheden. Risikoen for at smitte en forretningsforbindelse, nedlukning af virksomheden pga. smittefare med store omkostninger til følge, minimeres væsentligt ved regelmæssig testning af dine ansatte. 

 

 • Det er god og billig personalepleje. Rigtig mange mennesker vil gerne have foretaget en antistoftest for at få be- eller afkræftet om de har været smittet, men de fleste har ikke overblik over testmulighederne i det offentlige og bliver bare glade for muligheden at kunne blive testet i arbejdstiden.'

 

 • Branding: Mange virksomheder vælger at dele testsessioner, resultater og lign. på hjemmeside, i nyhedbreve, på sociale medier og lign. Dette brander jer udadtil som en virksomhed agerer ansvarligt i forhold til Covid.

 

 • For medarbejdere der har haft coronavirus, kan bekræftelse fjerne deres usikkerhed om at blive smittet. De bliver, for at sige det på jævnt dansk, simpelthen så glad for at få positiv antistoftest.

 

 • For medarbejdere, der ikke har haft coronavirus, kan afklaring bekræfte de forholdsregler, som den enkelte skal tage.

 

 • For virksomheden: Ved antistoftest får i ikke de enkelte medarbejderes resultat oplyst, men i får en procent på hvor mange smittede i har haft i virksomheden. Dette kan give jer en god indsigt i hvordan i er stillet når næste bølge højst sandsynligt rammer os engang i efteråret. I vil efterfølgende modtage en rapport med oversigt over hvor mange ansatte der er smittede med hhv. IgM og IgG, gode råd i forhold til at minimere smitte mm. 

 

 • Tilbagemeldingen fra de virksomheder jeg allerede har testet i, lyder på at det har givet dem et rigtig godt overblik over i hvilke afdelinger de skal sætte hårdt ind/stramme op på forholdsreglerne. Og som et stort plus, bliver mange ansatte meget overraskede over hvor mange der egentlig har antistoffer. Det har givet et ordentligt skub på motivationen til forsat at følge alle retningslinjer til punkt og prikke. Vi oplever jo desværre at der slækkes mere og mere i takt med at vi får toppen af epidemien på afstand. 

 

 

Her kan du læse om hvorfor andre virksomheder har valgt at teste:

 

https://finanswatch.dk/Finansnyt/Pengeinstitutter/article12178802.ece

https://finanswatch.dk/Finansnyt/article12184376.ece

https://finans.dk/erhverv/ECE12149586/flere-virksomheder-tester-medarbejderne-for-corona-hos-advokatfirmaet-lundgrens-var-det-et-reality-check/?ctxref=ext

https://www.retailnews.dk/article/view/718835/matas_tilbyder_coronatest_til_2500_medarbejdere

 

Hvordan?

ANTIGENTEST:

Testen viser om man HAR covid-19. Testen udføres med en vatpind, der bliver ført ind i næsen og derfra ned bagerst i svælget. Testen kan identificere virus fra 2-5 dage efter evt. smitte.

ANTITOFTEST:

Testen viser om man har haft Covid-19, ikke om man har det pt. Den tester for både IGM og IGG antistoffet; Altså om man har været smittet tidligt i Coronapandemien eller for nylig.

Det er en priktest, dvs. den foretages via et lille prik i fingeren og man får svar på under 15 min. 

B

Hvem

Test udføres af Line Borup  på delegation af Læge Jens Thygesen, Thygesen Health, Statsautoriseret sygeplejerske med + 12 års erfaring og driver på 2. år egen virksomhed med privat sygepleje. 

Prisen

Prisen er alt incl. Dog vil der ved under 6 personer og ved tests uden for Fyn blive pålagt kørsel, time godtgørelse for kørselstid og evt. broafgift.

Rabat i forhold til antal, er forudsat at alle ansatte befinder sig på samme lokation.

Der betales for det bestilte antalt tests. Hvis du bestiller test af 10 personer og der kun møder 5 op, vil du blive faktureret for det bestilte antal.

Der vil blive pålagt akuttillæg på 999 kr ved udekørende tests v. under 12 timers varsel.

Weekendtilllæg: + 50%

Helligdagstillæg: + 100%

Testdata
Antigentest:

Vi tester med en CE godkendt test der har en meget høj sensitivitet på 96,52% og en specificitet på 99,68%.

Antigen (Ag) Test tester niveauet af nukleoprotein antigener til SARS-CoV-2 / COVID-19 tilstede i menneskets mundhule, dvs. den tester, om en person er inficeret med SARS-CoV-2 / COVID-19 her og nu.

Testen udføres med en vatpind, der bliver ført ind i næsen og derfra ned bagerst i svælget. Ag-testen kan identificere virus fra 2-5 dage efter evt. smitte.

Resultatet kan aflæses allerede efter 15-30 minutter.

Testens nøjagtighed angivet af producenten:

Sensitivitet: 96,52%

Specificitet: 99,68%

 

Antistoftesten.

Testen er en "SARS-CoV-2 ANTIBODY TEST". Dette betyder at testen, tester for de antistoffer som kroppen producerer når den udsættes for Coronavirus. Det er henholdsvis Immunogloblin M (IgM) og Immunoglobulin G (IgG).

Antistoffet (Immunogloblin) bliver produceret når kroppen udsættes for smitte. Immunogloblin M (IgM) produceres først og er derfor en tidlig indikator for smitte.

Immunoglobulin G (IgG) produceres senere i forløbet og er en specifik og stærkere reaktion mod virus.

 

 

Testens nøjagtighed angivet af producenten:

Sensitivitet: 98,9%

Specificitet: 97,6%

 

Falsk positiv / Falsk negativ

Mange har spørgsmål vedr. hhv. falsk positiv og negativ.

Se nyeste info fra producent og forhandler af antistoftesten her:

https://www.dinfynskesygeplejerske.dk/wp-content/uploads/2020/09/Covid-1.pdf

Vigtig information
CORONAPAS

Vi kan ikke garantere, at Coronapas baseret på antigentest kan anvendes som gyldigt testsvar til alle rejsedestinationer. Vi henstiller til, at man selv holder sig ajour med de lokale rejseregler.

ANTIGENTEST:

Ingen test af personer med COVID-19 symptomer - de skal fortsat testes gennem de offentlige kanaler.

Ingen test af personer under 12 år - de skal fortsat testes gennem de offentlige kanaler.

Hvis du testes positiv for Covid-19 er du forpligtet til at kontakte egen læge omgående mhp. smitteopsporing.

ANTISTOFTEST:

Antistoftesten viser om du tidligere har været smittet med COVID-19. Den er ikke beregnet til at vise om du har virus i kroppen nu.

Jeg kan desværre ikke tilbyde antistoftest hvis du indenfor de sidste 14 dage har haft kontakt til kendt smittet person med COVID-19 eller har haft et eller flere af følgende symptomer:

 • ondt i halsen
 • muskelsmerter
 • tør hoste
 • feber, hovedpine,
 • diarré
 • tab af smags- og lugtesans
 • generel sygdomsfølelse.

 

Hvis din antistoftest er positiv, har du med al sandsynlighed haft COVID-19/Corona.
Generelt betyder antistoffer mod en sygdom, at man er immun over for den. Fordi COVID-19/Corona er en ny sygdom, er det dog ikke endeligt bekræftet, at det også gælder denne.

Hvis du får et negativt resultat, har du sandsynligvis ikke været smittet. Vær dog opmærksom på, at du kan være smittet for ganske kort tid siden og være i den såkaldte inkubationstid. Det betyder, at du lige er blevet smittet, men endnu ikke har udviklet symptomer på COVID-19/Corona eller antistoffer.

Uanset hvilket resultat testen viser, bør du fortsat følge myndighedernes anbefalinger for at begrænse smitte såsom god håndhygiejne og fysisk afstand. Hvis du får symptomer på COVID-19, bør du også altid kontakte din læge.

Jeg følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Corona-virus/COVID-19 og vil i forbindelse med testning være iført handsker, mundbind, forkløde og visir.

Generelle spørgsmål vedr. Corona-virus bedes rettet til Sundhedsstyrelsens Hotline: 70200233

 

Private

 

Pris for private:

Antigentest (Coronatest): 999 kr.

Antistoftest: 500 kr.