Coronatest

Kundeudtalelser

Bestil Coronatest direkte i din virksomhed.

Ved screeningen på virksomheder kan vi tilbyde flg. tests:

N

Antigentest (coronatest):

Få svar på om du er smittet via en podning i næsen.
N

Antistoftest:

Få svar på om du stadig har antistoffer efter din vaccine.
Ring og hør hvad vi kan tilbyde dig. Vi lever af vores kvalitet og fleksibilitet.
Der bliver ikke pålagt moms, da sygeplejeydelser er momsfrie. Se betingelser og eventuelle tillæg under “Prisen” længere nede.

Din Fynske Sygeplejerske samarbejder med Mynurse i den landsdækkende leverance.

Hvorfor teste?
 • Først og fremmest pga. sikkerheden. Risikoen for at smitte en forretningsforbindelse, nedlukning af virksomheden pga. smittefare med store omkostninger til følge, minimeres væsentligt ved regelmæssig testning af dine ansatte.
 • Det er god og billig personalepleje. Rigtig mange mennesker vil gerne have foretaget en antistoftest for at få be- eller afkræftet om de stadig har antistoffer efter deres vaccination, men de fleste har ikke overblik over testmulighederne i det offentlige og bliver bare glade for muligheden at kunne blive testet i arbejdstiden.’
 • Branding: Mange virksomheder vælger at dele testsessioner, resultater og lign. på hjemmeside, i nyhedbreve, på sociale medier og lign. Dette brander jer udadtil som en virksomhed agerer ansvarligt i forhold til Covid.
Hvordan?
ANTIGENTEST:

Testen viser om man HAR covid-19. Testen udføres med en vatpind, der bliver ført ind i næsen og derfra ned bagerst i svælget. Testen kan identificere virus fra 2-5 dage efter evt. smitte.

ANTITOFTEST:

Testen viser om man har haft Covid-19, ikke om man har det pt. Den tester for både IGM og IGG antistoffet; Altså om man har været smittet tidligt i Coronapandemien eller for nylig.

Det er en priktest, dvs. den foretages via et lille prik i fingeren og man får svar på under 15 min.

Hvem?
Test udføres af indehaver Line Borup og hendes team af erfarne Sygeplejersker og Social og Sundhedsassistenter. Der testes på delegation af Læge Nanna Kirkebjerg, www.Bylægen.dk.

Line Borup er statsautoriseret sygeplejerske med + 12 års erfaring og driver på 3. år egen virksomhed med privat sygepleje.

Line Borup Fyens Stiftstidende

Prisen
Afhængig af antal test, vil der ved test uden for Odense, Søndersø og Otterup blive pålagt kørsel, time godtgørelse for kørselstid og evt. broafgift.

Rabat i forhold til antal, er forudsat at alle ansatte befinder sig på samme lokation på samme dato og tidspunkt.

Der betales for det bestilte antal tests!!!
Hvis du bestiller test af fx. 10 personer og der kun møder 5 op, vil du blive faktureret for det bestilte antal. Når vi modtager jeres bestilling, udregnes sygeplejerskernes tid udfra testantal og dagsprogram lægges derefter. Vi har altid ekstra tests med i bilen, hvis der skulle dukke et par ekstra op, men pga. smitterisiko kan vi ikke tage ubrugte tests med ud til andre virksomheder efterfølgende, så derfor: Vær præcise når i bestiller og sørg for at medarbejderne er tilstede og klar til tiden.

Aftentillæg: + 25%

Nattillæg: + 50

Weekendtilllæg: + 50%

Søn og helligdagstillæg: + 100%

Testdata
Antigentest:
Vi anvender den CE-godkendte Panbio Covid-19 Ag Test fra Abbott med sensitivitet på 96,52% og en specificitet på 99,68%.

Antigen (Ag) Test tester niveauet af nukleoprotein antigener til SARS-CoV-2 / COVID-19 tilstede i menneskets mundhule, dvs. den tester, om en person er inficeret med SARS-CoV-2 / COVID-19 her og nu.

Testen udføres med en vatpind, der bliver ført ind i næsen og derfra ned bagerst i svælget. Ag-testen kan identificere virus fra 2-5 dage efter evt. smitte.

Resultatet kan aflæses allerede efter 15-30 minutter.

Testens nøjagtighed angivet af producenten:

Sensitivitet: 96,52%

 

Specificitet: 99,68%

Vigtigt!!!

 • En negativ gentest gør ikke at man kan ophæve selvisolation hvis man er nærkontakt.
 • Hvis du får et negativt resultat, har du sandsynligvis ikke været smittet. Vær dog opmærksom på, at du kan være smittet for ganske kort tid siden og være i den såkaldte inkubationstid. Det betyder, at du lige er blevet smittet, men endnu ikke har udviklet symptomer på COVID-19/Corona eller antistoffer.

Derfor: Overhold ALTID Sundhedsstyrelsens retningslinjer selvom du har fået en negativ antigentest! 

Antistoftesten.

Testen er en “SARS-CoV-2 ANTIBODY TEST”. Dette betyder at testen, tester for de antistoffer som kroppen producerer når den udsættes for Coronavirus. Det er henholdsvis Immunogloblin M (IgM) og Immunoglobulin G (IgG).

Antistoffet (Immunogloblin) bliver produceret når kroppen udsættes for smitte. Immunogloblin M (IgM) produceres først og er derfor en tidlig indikator for smitte.

Immunoglobulin G (IgG) produceres senere i forløbet og er en specifik og stærkere reaktion mod virus.

Testens nøjagtighed angivet af producenten:

Sensitivitet: 98,9%

 

Specificitet: 97,6%

 

 

Vigtig information
CORONAPAS

Vi kan ikke garantere, at Coronapas baseret på antigentest kan anvendes som gyldigt testsvar til alle rejsedestinationer. Vi henstiller til, at man selv holder sig ajour med de lokale rejseregler.

ANTIGENTEST:

Ingen test af personer med COVID-19 symptomer – de skal fortsat testes gennem de offentlige kanaler.

Hvis du testes positiv for Covid-19 indberetter vi dit resultat til Statens Seruminstitut.

Vigtigt!!!

 • En negativ gentest gør ikke at man kan ophæve selvisolation hvis man er nærkontakt.
 • Hvis du får et negativt resultat, har du sandsynligvis ikke været smittet. Vær dog opmærksom på, at du kan være smittet for ganske kort tid siden og være i den såkaldte inkubationstid. Det betyder, at du lige er blevet smittet, men endnu ikke har udviklet symptomer på COVID-19/Corona eller antistoffer.

Derfor: Overhold ALTID Sundhedsstyrelsens retningslinjer selvom du har fået en negativ antigentest! 

ANTISTOFTEST:

Antistoftesten viser om du tidligere har været smittet med COVID-19. Den er ikke beregnet til at vise om du har virus i kroppen nu.

Vi kan desværre ikke tilbyde antistoftest hvis du indenfor de sidste 14 dage har haft kontakt til kendt smittet person med COVID-19 eller har haft et eller flere af følgende symptomer:

 • ondt i halsen
 • muskelsmerter
 • tør hoste
 • feber, hovedpine,
 • diarré
 • tab af smags- og lugtesans
 • generel sygdomsfølelse.

Hvis din antistoftest er positiv, har du med al sandsynlighed haft COVID-19/Corona.
Generelt betyder antistoffer mod en sygdom, at man er immun over for den. Fordi COVID-19/Corona er en ny sygdom, er det dog ikke endeligt bekræftet, at det også gælder denne.

Hvis du får et negativt resultat, har du sandsynligvis ikke været smittet. Vær dog opmærksom på, at du kan være smittet for ganske kort tid siden og være i den såkaldte inkubationstid. Det betyder, at du lige er blevet smittet, men endnu ikke har udviklet symptomer på COVID-19/Corona eller antistoffer.

Uanset hvilket resultat testen viser, bør du fortsat følge myndighedernes anbefalinger for at begrænse smitte såsom god håndhygiejne og fysisk afstand. Hvis du får symptomer på COVID-19, bør du også altid kontakte din læge.

Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Corona-virus/COVID-19 og vil i forbindelse med testning være iført handsker, mundbind, forkløde og visir.

Generelle spørgsmål vedr. Corona-virus bedes rettet til Sundhedsstyrelsens Hotline: 70200233

Send forespørgelse på eller bestil tid til Coronatest her eller på Tlf. +45 21 77 54 81.