Netværk

I dette Netværk mødes du hver måned med ligesindede fra forskellige brancher. Iværksætter Fyn Netværk er et forum for
businesssparring, dialoger, inspiration og erfaringsudveksling.

Med tillid og respekt har vi imellem hinanden en stor fortrolighed, som giver åbenhed og tryghed til at dele de ting, man har på hjerte i forhold til at være iværksætter og selvstændig.

Netværket er med til at styrke og udvide relationer og erfaring fra andre brancher, og alle sidder vi med det særlige kendetegn: At vi er iværksættere med lyst til vækst og udvikling af vores virksomheder.

Er det noget for dig?
Er du erfaren iværksætter med ingen eller få ansatte, og ønsker om vækstpotentiale for din virksomhed, så er dette måske nogetfor dig.

Mangler du fortrolige sparringspartnere, der kan støtte og udvikle dig og din forretning, så send os en ansøgning, hvori du beskriver dig, din virksomhed og motivation for at deltage.

Pris
Det koster 3000 kr. eks. moms per år at deltage. Dette dækker 10 møder om året (1 møde om måneden – pånær juli og august). Mødet ligger fast den 1. torsdag i hver måned fra kl. 17.00-20/21.00 – afhængig af indhold. Møderne afholdes forskellige steder i Odense el. omegn og afsluttes med spisning.

Ansøg
Send ansøgningen til kontakt@anelonggaard.dk eller sigmann@mail.dk. Du er også velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål til netværket.

Iværksætter Fyn Netværket er stiftet i januar 2018 af 4 fynske iværksættere med hver deres faglige erfaringer som iværksætter. Vi ønsker at udvide netværket til cirka 10 personer, som fagligt og personligt har den rette indstilling og engagement i forhold til gruppens værdier.